ET ÅNDEHUL

Hold starter 30. januar! Tilmelding her

Forældre med børn i alderen 1-10 måneder indbydes til babysalmesang i Haderslev Domkirke.

Hvad er Babysalmesang

Formålet er at styrke båndet mellem barnet og dets far eller mor gennem musik og sang, som er et fantastisk redskab, når der skal soves, leges og trøstes.
Det handler ikke om hvordan du synger, men at du har lyst til det musikalske samvær. Derfor er babysalmesang for alle! Du behøver ikke at have nogen forudsætninger overhovedet for at kunne deltage sammen med din baby.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi byder på et fantastisk rum fuld af indtryk for alle sanser. Der er lyde fra orgel og forsanger og kirkerummet synger også med. Der er lys, farver og former helt anderledes fra hverdagen. Vi danser og bevæger os i rolig rytme rundt i rummet. Vi synger både salmer og sange og laver små lege med rekvisitter, bruger bevægelse og forskellige lydindtryk m.m. I er med på jeres eget niveau.

Babysalmesang er også en sjov og utraditionel måde at udvide sit sang- og salmekendskab på og være sammen med sit barn og med andre forældre.

Vi lægger vægt på, at barnet med sine sanser får en god og positiv oplevelse af musik, salmesang og kirkens rum i samspil med mor/far og de øvrige deltagende.

 

Babysalmesang er frem for alt et åndehul, hvor du kan være helt sammen med din baby.

Haderslev Domsogns YouTube-kanal med videoer fra babysalmesangene her