Middag på tværs

Har du lyst til at være sammen, spise og tale med nye og gamle danskere?

Vi er nogle mennesker fra Folkekirken. Vi byder dig og din familie velkommen i fællesskabet.

Middag på Tværs foregår en lørdag om måneden. Voksne og børn spiser i fællesskab. Vi får tid til at tale sammen, hygge og synge. Vi slutter aftenen med læsning fra bibelen og sang. Vi mødes i Sognehuset ved Gl. Haderslev Kirke, Storegade 93. Dog foregår arrangementer i efteråret i Ansgar, Højgade 1. Tidspunktet er  kl. 17 – 20, hvor intet andet er nævnt.

Pris: 10 kr. pr. person, maximum 30 kr. pr. familie. Program 2018/2019

Kontakt Sognepræst Kirsten Münster - 74523945 / kim(at)km.dk

Arrangeret i samarbejde mellem Gl. Haderslev sogn www.glha.dk og Haderslev Domsogn.

Bibelkreds for kvinder

Danske og nydanske kvinder mødes ca. en gang om måneden. Vi indbyder til bibellæsning og bøn for hinanden. Alle kvinder er velkomne.

Hvis du er interesseret i at deltage kan du kontakte:

Helene Nørgaard tlf. 7453 5186 / 2374 1656, e-mail: helenen@youmail.dk

Leonie Machozi, tlf. 3191 7242, e-mail: lemalu2@yahoo.fr

Kvinder møder kvinder

Danske og nydanske kvinder mødes en onsdag formiddag om måneden. Vi laver mad sammen, hører om hinandens kultur og skikke og finder på ting vi synes er spændende at dele med hinanden.

Hvis du er interesseret i at deltage kan du kontakte: Else Wiwe 7452 8283 / 25 78 62 67, e-mail: ew@dlm.dk